Finans / International virksomhed

Mange spændende og varierende opgaver

Link til teksten som pdf

Da vores nuværende studentermedhjælp i finans-teamet snart færdiggør sit studie, og derfor overgår til en fast stilling – også hos Copenhagen Merchants – søger vi en ny studentermedhjælp, gerne til start umiddelbart efter sommerferien. Som studentermedhjælp i finans i Copenhagen Merchants kommer du til at arbejde med mange områder af finans:

  • Debitor, bl.a. indgående betalinger og intern rykning af overdues
  • Kreditor, bl.a. håndtering af vores integrerede A/P process, afstemning og opfølgning på bogføringer
  • Afstemning af intercompany transaktioner
  • Bankafstemninger
  • Andre afstemninger og analyser
  • Indeksering (faktura registrering)
  • Expense reports (Acubiz)
  • Admin/håndtering af fælles-mail (finans)
  • Masterdata clean-up
  • Ad hoc tasks

Hvis du har tiden og interessen, er der også være mulighed for, at du kan deltage i implementeringen af nyt software til effektivisering af vores finansprocesser. Ligeså vil du over tid også kunne få det fulde ansvar for finansdriften og rapporteringen til de afsluttende regnskaber for et af vore selskaber.

Du drømmer om en karriere inden for finans og økonomi

Du er i gang med en for stillingen relevant uddannelse inden for økonomi – eksempelvis en professionsbachelor inden for økonomi / finans. Du drømmer om at arbejde som bogholder, finansmedarbejder, finance controller, etc. i en finansfunktion. Du vil gerne arbejde i en dansk virksomhed, der opererer på de internationale markeder og hvor det, at en stor del af kommunikationen foregår på engelsk, er et plus for dig.

Du er kendetegnet ved smil og godt humør. Du arbejder struktureret med dine opgaver, og værdsætter, at dit arbejde og dine opgaver har en reel og ofte stor betydning. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og er en habil bruger af MS Office – særligt Excel.

Stor risiko for at du bliver hængende

De fleste af vores studentermedhjælpere fortsætter i virksomheden efter endt studie. Årsagerne er forventeligt mange. Men vi har en speciel kultur, præget af familieværdier som tillid, teamwork, frihed under ansvar, og at det både skal være sjovt og hyggeligt at gå på arbejde. Du bliver en del af et velfungere team, og får en dedikeret mentor, der selv tidligere er startet som studentermedhjælp i virksomheden. Selvom du får nogle faste opgaver, har du indflydelse på din egen dagligdag og ikke mindst din egen faglige udvikling.

Hvis du synes at opgaverne lyder spændende, at du matcher det vi søger og kunne se dig selv hos Copenhagen Merchants, så send gerne en ansøgning til career@copmer.com. Har du spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at kontakte Regnskabschef Kenn Christensen på +45 31 14 32 23.
Vi regner med at holde de indledende samtaler i uge 28 og uge 32.

Country: Denmark / Copenhagen
Working hours: Student Work / flexible
Contacts: Kenn Christensen
Location: Klubiensvej 22, Pakhus 48, 2150 Nordhavn
Expected start date: As soon as possible

Copenhagen Merchants Group

Copenhagen Merchants helps advance global trade day in and day out. As an independent commodity trading, brokerage and logistics house, we are in the center of the global economy by ensuring efficient, reliable and turnkey solutions to our clients.

Founded in 1977, Copenhagen Merchants has served a key role in developing the international trade of grain brokerage, while also acting as the world’s biggest biomass trader. Creating a stronger and synergetic position in the global trade of commodities, Copenhagen Merchants is also investing actively in infrastructure related to enhancing port and terminal operations in U.S.A. and Europe.

Copenhagen Merchants is headquartered in Denmark with and has a global team counting over 400 people involved with activities in the Americas, Europe and Asia.